معرفی ۵ مورد از بهترین کتاب های غلبه بر اهمال کاری و تنبلی

بهترین کتاب های غلبه بر اهمال کاری و تنبلی

اگر قرار بود به کمک سخنان و کلیپ های انگیزشی در جنگ با اهمال کاری و تنبلی پیروز شویم، قطعا تا امروز نتیجه آن را دیده بودیم! اما اگر همچنان درگیر چالش اهمال کاری هستیم، یعنی نیازمند راهکار و بینش عمیق‌تر و علمی‌تری هستیم. ما در این مقاله به معرفی ۵ مورد از بهترین کتاب های غلبه بر اهمال کاری و تنبلی می‌پردازیم تا به کمک مطالعه و پیاده‌سازی آن‌ها، دانش علمی غلبه بر اهمال کاری را یاد بگیریم و یک بار برای همیشه آن را ریشه کن کنیم.

 

۱) کتاب کار راهنمای غلبه بر اهمال کاری، نگرانی و کمال گرایی با رویکرد درمان تلفیقی ذهن آگاهی- شناختی رفتاری (نویسندگان: پاملا پیه‌گارتز – کوین گورکی)

کتاب کار راهنمای غلبه بر اهمال کاری، نگرانی و کمال گرایی

این کتاب به کمک رویکرد رفتاری شناختی (CBT) که یکی از علمی‌ترین و معتبرترین رویکردهای روان درمانی است به موضوع اهمال کاری می‌پردازد.

یکی از ویژگی های منحصربفرد این کتاب این است که همان‌طور که از نام آن می‌شود فهمید، یک کتاب کار است و شامل تمرینات متنوع و کاربردی برای غلبه بر این مشکل است و مخاطب را وادار می‌کند که آموزه‌های این کتاب را درمورد خودش شخصی‌سازی کند و در زندگی شخصی خود استفاده کند.

 

 

۲) کتاب غلبه بر اهمال کاری (نویسنده: دنیل والتر)

کتاب غلبه بر اهمال کاری

این کتاب برخلاف کتاب قبلی، یک کتاب توسعه فردی است و از طبقه کتاب‌های روانشناسی محسوب نمی‌شود. اما این مطلب هیچ خدشه‌ای به مفید بودن این کتاب وارد نمی‌کند! دنیل والتر در این کتاب، تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی را به ما می‌آموزد که به کمک آن‌ها می‌توانیم به بازدهی بالاتری در زندگی برسیم. اگر به دنبال یک کتاب خوشخوان توسعه فردی درباره اهمال کاری و  تنبلی هستید، قطعا این کتاب به شما کمک زیادی می‌کند.

 

 

۳) کتاب از شنبه (نویسنده: پیام بهرام‌پور)

کتاب از شنبه

اگر با کتاب‌های توسعه فردی بین‌المللی ارتباط برقرار نمی‌کنید و احساس می‌کنید که آن‌ها با فرهنگ جامعه ما منطبق نیستند، به شما توصیه می‌کنیم که کتاب از شنبه را مطالعه کنید.

آقای محمدپیام بهرام‌پور (که دانش‌آموخته رشته نوروساینس در دانشگاه کینگز لندن هستند) در این کتاب ابتدا بهانه‌های شایع افراد برای به تعویق انداختن کارهای مهم را به ما یادآوری می‌کند و سپس با طبقه‌بندی انواع مختلف اهمال کاری، راهکارهای کاربردی برای غلبه بر هر یک از آن‌ها آموزش می‌دهد.

خبر خوب این که می‌توانید نسخه الکترونیکی این کتاب را به صورت رایگان از فیدیبو دانلود کنید.

 

۴) کتاب کار عمیق (نویسنده: کال نیوپورت)

کتاب کار عمیق

این کتاب را نمی‌توان مستقیماً جزو کتاب‌های غلبه بر تنبلی و اهمال کاری طبقه‌بندی کرد، اما از آن‌جا که کمبود تمرکز یکی از عوامل اصلی بازدهی پایین ما و درنتیجه لذت نبردن از انجام کارهای سخت و به تعویق انداختن آن‌هاست، آموزه‌های این کتاب به ما کمک می‌کند که تمرکز از دست رفته‌مان در عصر تکنولوژی را بازیابی کنیم و به این وسیله گام مهمی در درمان اهمال کاریمان برداریم.

کتاب کار عمیق که یکی از کتاب‌های پرفروش بین‌المللی است، به ما یاد می‌دهد که  چگونه از طریق تعلیم دادن مغز و تغییر عادت‌های کاریمان، کار عمیق را محور زندگی حرفه‌ای‌مان قرار دهیم.

 

۵) کتاب عادت‌های اتمی (نویسنده: جیمز کلیر)

کتاب عادت های اتمی

به جرات می‌توان کتاب عادت‌های اتمی را جزو مفیدترین کتاب‌های توسعه فردی دانست. یکی از مهم‌ترین گام‌ها در فرآیند غلبه بر اهمال کاری این است که ما در عادت‌های خود بازنگری کنیم و یاد بگیریم که چطور می‌توانیم عادت‌های مثبت جدیدی برای خودمان خلق کنیم.

جیمز کلیر این کتاب که یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های ادوار مختلف نیویورک تایمز است، به دور از صحبت‌های زرد و انگیزشی، به ما یاد می‌دهد که چگونه با شناخت عادت‌های کوچک و مدیریت آنها، هر روز ۱ درصد بهتر شویم. تصور نکنید هر روز یک درصد که به جایی برنمیخورد! هر روز ۱ درصد بهتر شدن، معادل سالی ۳۷ برابر بهتر شدن است!

 

سخن آخر و جمع‌بندی

من شخصاً بعد از این که لیست‌های معرفی کتاب را مطالعه می‌کنم، همیشه یک سوال برایم پیش می‌آید و آن این است که «حالا از کدام یکی باید شروع کنم؟!»

باور کنید این سوال برخلاف ظاهر موجهش، زیاد اهمیتی ندارد! تمام کتاب‌هایی که در مقاله «معرفی ۵ مورد از بهترین کتاب های غلبه بر اهمال کاری و تنبلی» به شما توصیه کردیم، کتاب‌های مفید و کاربردی هستند که راهکارهای آن‌ها در حل مشکل اهمال کاری به شما کمک می‌کنند.

غلط‌ترین کار ممکن این است که یک هفته زمان صرف این کنید که ببینید باید از کدامیک از این کتاب ها شروع کنید! چرا که این یکی از فریب‌های مغز اهمال کار ماست که کارها را به بهانه این که بعداً به صورت کامل‌تر و بهتر انجام شوند، بی دلیل به تعویق بیندازیم. (مثلاً کمی بیشتر تحقیق کنم تا اطلاعاتم کامل شود و بعد یکی از این کتاب ها را تهیه کنم.)

به شما توصیه می‌کنم که در اولین فرصت ممکن به نزدیک‌ترین کتاب‌فروشی محله‌تان مراجعه کنید و چند خط از هر یک از این کتاب‌ها را بخوانید. با هرکدام که بیشتر ارتباط گرفتید، همان را تهیه و شروع به مطالعه کنید.

اما اگر بازهم دلتان راضی نیست و می‌خواهید خود من به شما توصیه کنم، توصیه من این است که با یکی از کتاب‌های «کتاب کار راهنمای غلبه بر اهمال کاری، نگرانی و کمال گرایی» یا «عادت های اتمی» شروع کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب من